Een vereniging heeft leiding nodig om alle groepen aan te kunnen, maar voor de leiding zijn de groepen vaak te groot om alles alleen aan te kunnen. De leiding wordt daarom bij veel groepen bijgestaan door één of meerdere assistenten. Samen zorgen zij ervoor dat de lessen goed ingedeeld kunnen worden en alle kinderen een goede begeleiding kunnen krijgen.

Hieronder een overzicht van de alle leiding. Klik op de naam van de leiding om een e-mail te sturen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: ouder/peutergym (wo), selectie instappers 6e div. en 6e div. onderbouw (vr)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: recreatie instapgym 4-6 jaar, meisjes 6/7, 7/8, 9-11 jaar (vr)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: recreatie meisjes 12 jaar en ouder (vr)
Charlotte van de Mheen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lessen: recreatie meisjes 6/7 en 8/9 jaar (di)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: recreatie meisjes 5/6, 7 en 8/9 jaar (wo)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: recreatie meisjes 6-8 jaar (za)
Lessen: recreatie meisjes 9-11 jaar (za)
Lessen: recreatie meisjes 6/7, 8/9 en 10/11 jaar (do)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: jongens alle leeftijden (vr)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: recreatie 18 jaar en ouder (wo)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: selectie 4e en 5e div. middenbouw (ma+do)
Lessen: selectie 4e en 5e div. bovenbouw (ma+do)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lessen : selectie 6e divisie middenbouw (ma)
Lessen : selectie 6e divisie bovenbouw (ma)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lessen: sport overdag (do)